There was an error in this gadget

Nufnang Ads

Monday, September 26, 2011

ALAHAI...SEDAPNYA ROTI ITU...

Pagi tadi aku mengidam nak breakfast...jadi pergi le ke restoran Safiah kt KK4...nak makan roti canai...

Sambil-sambil tu tengok le drama ulangan Cinta Peah & Kisut kat astro...drama yang berpuluh-puluh kali dah diulang tayang kat channel tu...

Mak Cik Safiah yang tukang buat roti canai tu...sedap weh...hingga menjilat pinggan...tapi tak ada le sampai betul-betul jilat pinggan tu...huhu...just metafora aje...

Roti dia memang sedap...cukup rangup, lembut...yang paling best tu kuah dia...pergh...terangkat...marvelous sangat...sebenarnya ingat dinner tadi nak makan lagi...tapi dia tak buat dah untuk malam...ada pagi saja...

Memang dah terpaut hati untuk breakfast hari-hari dengan roti canai tu...hoho...sebab sedap...so...apa tunggu lagi...kalau yang belum try tu pergi le cuba...

No comments: