There was an error in this gadget

Nufnang Ads

Monday, October 3, 2011

ALAHAI...DINNER KONVO...

Lambat sikit aku nak update pasal dinner konvokesyen kali ke 6 ni...bagi aku rating yang aku bagi biasa-biasa saja...tapi seperti biasa...setiap event tu mesti lah ada yang jadi penguatnya...dan tak kurang ada yang menjadikan event tu sedikit ralat...

Ni kira majlis dinner kali ke 3 aku attend sepanjang aku kat UMP...bagi aku...ok lah...biasa-biasa saja...tapi expectation aku amat tinggi...memandangkan bajetnye besar...dah tu staf pulak yang handle...harus lah meriah dan vogue gitu...ye dok???

Ok lah...aku start dengan perkara yang aku suka dulu ye pasal dinner ni...yang aku suka pasal gimik lagu professor klon tu...best...aku suka...tapi orang yang jadi profesor klon tu agak ketat sikit muka dia...huhu...sorry...then aku suka appetizer dia...aku suka udang dia...dan yang sudah tentu aku paling suka...sebab AKIM datang lah...haha...gafimmers kan...hehe...ni kira kali keempat baru lah aku dapat attend majlis yang ada Akim...

Perkara yang aku tak suka pulak...banyak sangat kot techical error berlaku kat skrin layar...paling ketara sekali masa gimik perasmian tabung alumni atas talian...memang ralat gila lah...tom yam dia pon...sangat-sangat tak best...aku rasa bukan standard hotel 5 bintang untuk sediakan tom yam sebegitu rupa...rata-rata cakap...macam rasa megi...ada yang rasa sesudu saja terus tak makan dah...penyediaan makanan yang lambat juga sangat-sangat meralatkan event ni...sampaikan ramai orang tak dapat menikmati dessert yang disediakan...yang meja-meja depan saja dapat makan...tak tau lah salah MC announce awal sangat majlis tamat atau memang waiter dia hidang lambat sangat...tapi aku rasa waiter dia hidang lambat sangat...

Tu sajalah kot review aku untuk dinner konvo kali ini...TQ...


p/s : All picture taken by azuwan kira...credit to him...TQ...

3 comments:

Azuwan said...

camni la bru best.... ad gmbr......bru menarik nk bca...

amirul_asyraf said...

ni pon ambik gmbar dr ko gk...cam xde...huhu...

Azuwan said...

ahahaha... disebabkan ko dah amek gmbr ak... so ak xleh gne gmbr yg sma dlm blog ak... cer tgk blog ak... dah siap renovate 70% hasil tangan coding ak....